Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، اداره کل تأمین اجتماعی استان البرز مواردی را در پی گزارش فارس در رابطه با مشکلات رانندگان تاکسی در قالب جوابیه آماده انتشار کرده است و در این جوابیه به موارد مطرح شده در گزارش خبرگزاری پاسخ داده است.

برای دیدن گزارش فارس با عنوان «منافع 11 هزار راننده تاکسی در کرج اسیر بازی تاکسیرانی و تامین اجتماعی/نهادهای نظارتی به بیمه رانندگان ورود کنند»، «اینجا» کلیک کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جوابیه آمده است؛ 

سرپرست محترم خبرگزاری فارس البرز                                                                                  

باسلام

احتراما؛ در پی درج خبر آن خبرگزاری در مورخ 15‏/6‏/99 در خصوص بیمه رانندگان تاکسی موارد ذیل جهت استحضار و اطلاع رسانی لازم اعلام می گردد.

1‏- عداد رانندگان بیمه شده توسط شرکت تعاونی تاکسیرانی در سطح کرج در حال حاضر 3800 نفر می‌باشد که هر ماهه لیست و حق بیمه آنان به شعبه 1 تأمین اجتماعی کرج ارسال و تاکنون وقفه ای در ارسال لیست و حق بیمه این عزیزان بطور کلی مشهود نبوده، ضمن اینکه در صورت عدم پرداخت حق بیمه از سوی تعاونی تاکسیرانی این سازمان با توجه به اخذ وثیقه ملکی از تعاونی‌ها و کارگزاران رانندگان به میزان حق بیمه یکسال آنرا بهمراه جرائم متعلقه از تعاونی وصول می‌نماید و تا کنون تعاونی تاکسیرانی قصوری در خصوص پرداخت حق بیمه لیست‌های ارسالی نداشته است.

2‏- در کل تعداد رانندگان بیمه شده حمل و نقل بار و مسافر در استان 28800 نفر می‌باشد که تعداد 3800 نفر آنان بصورت انفرادی اقدام به ارسال حق بیمه خود می‌نمایند و مابقی در چارچوب تعاونی‌ها و بصورت گروهی حق بیمه آنان ارسال می‌گردد. با توجه به بخشنامه‌های موجود هیچ منعی جهت رانندگان متقاضی پرداخت حق بیمه انفرادی در شعب این اداره کل موجود نمی‌باشد و افراد می‌توانند درخواست تغییر پرداخت بصورت انفرادی را به شعب ارائه تا اقدامات قانونی صورت پذیرد.

3‏- اطلاع رسانی قوانین و بخشنامه‌ها معمولاً از طریق نشریه‌ها – سایت‌های خبری دستگاه‌های اجرایی و نصب بنر و ... صورت می‌گیرد و  اطلاع رسانی نفر به نفر به تعداد 460 هزار بیمه شده اصلی 170 هزار مستمری بگیر و 31 هزار کارفرما بصورت عمومی و از طرق فوق صورت می‌گیرد.

4‏- اخذ مبالغ خارج از میزان حق بیمه با توافق خود افراد با تعاونی‌ها صورت پذیرفته میزان حق بیمه پرداختی به سازمان به طور شفاف و واضح مشخص و براساس میزان دستمزدهای مصوب شورای عالی مزد و دستمزد صورت می‌پذیرد.

5‏- اعتبار دفاتر درمانی رانندگان محترم تاکسی با توجه به سابقه و مدت اعتبار کارنامه آنان صورت می‌پذیرد و در صورت پرداخت حق بیمه ماه قبل دفاتر درمانی دارای اعتبار می‌باشند ضمن اینکه طبق تسهیلات صورت پذیرد دیگر نیازی به مراجعه تمدید اعتبار دفاتر درمانی در صورت عدم اتمام برگه‌های دفاتر نمی‌باشد.

صدور و تمدید اعتبار دفاتر درمانی رانندگان تاکسی بر اساس میزان سابقه و اعتبار کارنامه تاکسیرانی صورت می‌پذیرد و در صورت پرداخت حق بیمه ماه قبل دفاتر صادره شده و تمدید اعتبار می‌گردد ضمن اینکه بر اساس دستورالعمل جدید سازمان و در راستای تسهیل خدمات دهی مطلوب به بیمه شدگان دیگر ملزم به مراجعه جهت تمدید اعتبار دفاتر درمانی به شعبات کارگزاری‌ها نبوده و در صورت مراجعه به مراکز درمانی تایید اعتبار دفاتر درمانی از طریق سامانه‌های الکترونیک صورت می‌پذیرد.

6‏- مغایرت‌ها و خلاء‌های بیمه ای ذکر شده بصورت موردی و در خصوص افراد معدودی بوده نه به صورت کلی، ضمن اینکه این عزیزان می‌توانند هر ماهه وضعیت پرداخت لیست بیمه خود را از طریق سایت رسمی سازمان مشاهده نمایند و در صورت عدم واریز حق بیمه از سوی تعاونی پیگیری لازم را بعمل آورند.

7‏- با توجه به اینکه دریافت فیش پرداختی و واریز آن بصورت غیر حضوری توسط خود رانندگان انفرادی صورت می‌پذیرد عملاً بار کاری اضافه بر عهده پرسنل این سازمان تحمیل نگردیده و این سازمان طبق قانون مسؤول انجام ارائه خدمت به مخاطبین خود تحت هر شرایطی می‌باشد.

8‏- به جهت جلوگیری از تضییع حقوق رانندگان بار و مسافر درون شهری از سال 95 طبق بخشنامه 1635‏/95‏/1000 مورخ 22‏/2‏/95 کلیه رانندگانی که موفق به پرداخت حق بیمه‌های خود نشده اند وفق قانون تأمین اجتماعی حق بیمه محاسبه و پس از وصول جزء سوابق منظور می‌گردد ولی در خصوص رانندگان برون شهری قبل از سال 95 نیز اقدام گردیده است.

 مرتضی سلامی/مدیر کل تامین اجتماعی استان البرز  

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: اعتبار دفاتر درمانی رانندگان تاکسی پرداخت حق بیمه صورت می پذیرد تمدید اعتبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۶۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران از اختصاص ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار به صندوق بیماران خاص در سال ۱۴۰۳ و تدوین بسته‌های جدید خدمتی برای بیماران صعب العلاج خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، محمد مهدی ناصحی در نشست خبری روز بیماران خاص و صعب‌العلاج و روز تالاسمی اظهار کرد: اعتبار صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال تأسیس پنج همت بود که سال گذشته به هفت همت رسید و امسال در دومین سال تأسیس به ۹ همت افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه این صندوق طی دو سال گذشته ارتقا و قوام یافته است، افزود: رشد مناسب اعتبارات طی این دو سال نشان از همت دولت و وزارت بهداشت برای گسترش چتر حمایتی از بیماران خاص دارد و همکاری معاونت درمان وزارت بهداشت و بیمه سلامت در یک سال و نیم گذشته موجب شده است که شاکله اصلی صندوق طراحی شود و شاهد تزریق منابع پایدار به آن در قالب بودجه عمومی کشور باشیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: در حال حاضر این صندوق برای ۱۰۷ گروه بیماری بسته خدماتی تدوین کرده و در سامانه‌ها قرار داده است و به تدریج درباره سایر بیماری‌های خاص نیز بسته‌های خدمتی تدوین و از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت ابلاغ خواهد شد و در سامانه‌ها بارگذاری می‌شود.

ناصحی با بیان اینکه تاکنون بسته‌های خدمتی ۵۳ بیماری خاص در سامانه بارگذاری شده است، گفت: امسال نیز بسته‌های خدمتی ۱۱ بیماری جدید تدوین شده که بسته‌های خدمتی شش بیماری آماده بارگذاری در سامانه است.

وی افزود: قبل از قانون تشکیلات صندوق حمایت از بیماران خاص، فقط پنج بیماری خاص تحت پوشش بیمه سلامت ایران بود، اما با تشکیل این صندوق به تدریج مابقی بیماری‌های خاص به پوشش بیمه‌ای صندوق اضافه شد و بسته‌های غنی خدمتی تدوین شده و مرتب در حال بازبینی خدمات درمانی، تشخیصی، دارویی و توانبخشی به بیماران خاص هستیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه سیر تکاملی صندوق در حال انجام است، تصریح کرد: بدیهی است که هنوز با سقف پوشش خدمتی و فعالیت صندوق فاصله داریم که با دربرگیری کامل بیماران خاص و خرید کامل خدمات دولتی و خصوصی این پوشش تکمیل می‌شود.

ناصحی بیان داشت: برای رسیدن به نقطه تکامل صندوق حداقل سه برابر بودجه فعلی اعتبار لازم داریم تا بتوانیم بار بیماری‌ها را کم و از بیماری‌های مهم مثل دیابت، قلبی و فشار خون پیشگیری کنیم.

تدوین بسته‌های خدمتی و بیمه‌ای دندانپزشکی

وی از تدوین بسته‌های خدمتی دندانپزشکی برای ۱۰ بیماری خاص و بارگذاری آن روی سامانه خبر داد و گفت: این خدمات برای بیماران هموفیلی، تالاسمی، ام‌اس، دیالیز، متابولیک، بال پروانه‌ای، انواع پیوندها، انواع سرطان‌ها، اختلالات روان و اوتیسم انجام خواهد شد.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران اضافه کرد: هزینه‌های بستری بیماران پیوندی و کاشت حلزون هم تحت پوشش صندوق قرار گرفته، بسته خدمات رایگان هپاتیت سی در سامانه بارگذاری شده و برای سایر بیماران نیز به تدریج انجام خواهد شد، از جمله برای بیماران اس ام ای و هموفیلی در حال تکمیل است.

ناصحی با اشاره به نشان دار شدن دو میلیون از بیماران تأمین اجتماعی در سامانه صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج گفت: همه این بیمه شدگان باید بتوانند از خدمات بیمه‌ای استفاده کنند، زیرا صندوق همگانی است و متعلق به سازمان بیمه‌ای خاصی نیست.

وی در خصوص بیماری‌های تحت پوشش این صندوق اضافه کرد: بیماری‌های تالاسمی، هموفیلی، نارسایی مزمن کلیه، ام اس، دیالیز (همودیالیز و دیالیز صفاقی)، هپاتیت سی، انواع سرطان‌ها، بیماری کودکان اوتیسم، اختلالات مزمن روانی، پیوندها، مغزی، دیابت، جراحی پارکینسون، صرع، آسیب‌های شنوایی شدید و عمیق، کاشت حلزونی، دیستروفی عضلانی و ۲۱ بیماری متابولیک تحت پوشش صندوق قرار دارند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: در بخش دارویی عمده هزینه‌های بیماران خاص پرداخت می‌شود و تا حد کامل داروها تحت پوشش هستند و بیماری‌های اس ام ای و سرطانی را تا صددرصد پوشش می‌دهیم و برای بعضی بیماری‌ها مانند هموفیلی، بیمار فقط نیم درصد فرانشیز پرداخت می‌کند، ۲۵ درصد هزینه تأمین اندام مصنوعی مثل قطع عضو ناشی از دیابت نیز از صندوق پرداخت می‌شود، همچنین خدمات پاراکلینیک مهم مانند پت اسکن برای تشخیص سرطان و رادیوتراپی نیز تحت پوشش صندوق قرار دارد.

ناصحی ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ بالغ بر شش بسته خدمت جدید ابلاغ شده که بسته‌های جدید کاشت حلزون و اوتیسم بالای ۱۲ سال از جمله آنها است که در حال نهایی شدن در معاونت درمان وزارت بهداشت است؛ سهم پرداختی سرطانی‌ها بابت خدمات رادیوتراپی در مراکز دولتی رایگان شده و در مراکز خصوصی کاهش یافته است، تا پایان سال ۱۴۰۲ بالغ بر شش میلیون و ۶۰۰ بار مراجعه به این صندوق توسط بیماران خاص انجام شده است.

وی با اشاره به روز جهانی تالاسمی بیان کرد: در بحث پیشگیری از تولدهای جدید تالاسمی در کشور اقدامات زیادی طی دهه‌های گذشته انجام شده که این اقدام از همه برنامه‌ها مهم‌تر بوده است، تولد تالاسمی ماژور در کشور به حداقل رسیده و برای ادامه درمان، تشخیص و تأمین داروی پیوند کننده و دفع کننده و ایمنی بخشی این بیماران از ردیف مربوطه در صندوق حمایت کامل‌تری انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: تالاسمی به صورت تک بیماری خاص از سال‌های قبل مورد حمایت بوده و خدمات رایگان به آنان انجام شده، اما این حمایت‌ها با تأسیس صندوق افزایش یافته است؛ همچنین ۲۶ کد خدمت اعم از آزمایش پرتو پزشکی، سنجش تراکم استخوان، توانبخشی، روانشناسی و دندانپزشکی برای تالاسمی‌ها افزایش یافته و با توجه به معضلات این بیماران، بسته‌های خدمتی در صندوق طوری طراحی شده است که همه خدمات موردنیاز تالاسمی‌ها تحت پوشش قرار گیرد.

ناصحی افزود: درباره بیماران ام اس نیز داروی خارجی و ایرانی وجود دارد و برای ۹۵ درصد از هزار بیمار ام اس که به داروی داخلی حساسیت دارند، داروی برند تأمین شده است و این سیاست برای همه بیماران خاص اعمال خواهد شد؛ سرشماره ۱۶۶۶ برای اطلاع مردم از بیماری‌های خاص و خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص است که مردم می‌توانند برای اطلاع از پوشش بیمه‌ای این صندوق برای بیماران خاص با آن تماس بگیرند، انسولین‌های تزریقی پرهزینه‌ترین و داروی متفورمین دیابتی‌ها پرتیراژترین داروی تحت پوشش صندوق است و بیماری‌های دیابت و فشارخون پرهزینه‌ترین بیماری‌های تحت پوشش هستند.

کد خبر 751129

دیگر خبرها

  • صادرات ۱۰۷ میلیون دلاری تعاونی‌های خراسان رضوی طی سال گذشته
  • نمایندگان استان فارس طرح‌های استانی را جدی‌تر پیگیری کنند
  • جذب اعتبارات پروژه‌های شاخص سفر رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شود
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • اجرای ۵۷ عنوان برنامه امدادی ، درمانی و بشردوستانه در فارس
  • ۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد
  • مجتمع رفاهی درمانی یاسوج کلنگ زنی شد
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • ثبت‌نام بیمه اجتماعی رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد