Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: برای احداث بازارچه دائمی صنایع دستی در استان نیازمند توجه و نگاه ویژه دولت هستیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛ نادیا صداقت در نشست ویدئو کنفرانس با معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده که با هدف تجلیل از کارآفرینان برتر منتخب مردمی دور چهارم برگزار شد، اظهار داشت: زنان کارآفرین استان در حوزه های مختلف کشاورزی، صنعتی و خدمات فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از بین ۵۳ فعال اقتصادی زن که در جشنواره انتخاب کارآفرین برتر شرکت نموده اند ۱۶ نفر در حوزه کشاورزی، ۳۱ نفر خدماتی و ۶ نفر در حوزه صنعت فعالیت می کنند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری عنوان کرد: این بانوان در حوزه تولید انبوه گل رز، پرورش قارچ خوراکی، زعفران، کشت گیاهان دارویی و انواع گلخانه های صیفی جات و میوه فعال هستند.

وی افزود: به طور مثال در سال ۹۸، ۲۴ میلیون و ۲۰۴ شاخه گل رز، ۵۳۷ تن قارچ،  ۲۷ کیلو و ۲۷ گرم زعفران و ۱۵۰ تن گیاهان دارویی با تلاش این بانوان در استان تولید شد.

صداقت‌ در بخش صنعت به فعالیت های چون پرکردن کپسول گاز و جعبه های پلاستیکی،  صنعت فرش و گلیم، جاجیم، گبه و همچنین لوله های آبیاری قطره ای و روغن های موتوری اشاره کرد و گفت: در بخش خدماتی و فرهنگی آموزشگاه های آزاد درسی و هنری، تولیدات خیاطی و آشپزی و خدمات پزشکی از دیگر حوزه هایی هستند که بانوان در آن مشغول کار هستند.

وی بیان کرد: مهم ترین بخش خدماتی را می توان در رابطه با نگهداری میوه از طریق سردخانه با بسته بندی های مختلف نام برد.

صداقت، تورم، تحریم و شرایط پیش آمده به واسطه شیوع بیماری کرونا را از جمله موانع و مشکلات زنان کارآفرین برشمرد و عنوان کرد: این شرایط به وجود آمده موجب کاهش قدرت و توان خرید مردم و به تبع آن کم شدن انگیزه کارآفرینان شده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش، اظهار داشت: پیشنهاد می شود در راستای رفع مشکلات جامع کارآفرین علاوه بر در نظر گرفتن بیمه حمایتی و امنیت کار، تسهیلات کم بهره با تسهیل شرایط ضمانتی توسط بانک ها به آنان پرداخت شود‌.

صداقت از حمایت های و پیگیری های معاون رئیس جمهور برای اعطای طرح هایی به استان و تخصیص اعتبار در این راستا  تقدیر کرد و گفت: در تفاهم نامه ای مشترک با بانک توسعه تعاون برای اعطای تسهیلات به تعاونی های زنان استان که ۳۶۳ تعاونی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ۷ تعاونی که توسط تعاون روستایی ثبت شده بود جلسه ای با مدیرعامل بانک توسعه تعاون، اداره کل تعاون روستایی تشکیل شد؛ مقرر شد اداره کل کار و تعاون روستایی لیست تعاونی ها واجد شرایط را ارسال کنند و ازسوی امور بانوان به بانک ها معرفی شود.

وی افزود: انتظار می رود باتوجه به محرومیت استان و مشکلات شدید مالی که تعاونی ها با آن رو به رو هستند بیش از پیش حمایت شوند.

صداقت بیان کرد: درصد این تسهیلات ۱۵ درصد بوده و همچنین بانک ها خواستار آورده ۲۰ درصد شده اند که این موضوع موجب شده تا کنون کسی از این طرح استقبال نکند.

وی به مکاتبه ای با زهرا جواهریان معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده اشاره کرد و افزود: در این مکاتبه خواستار کاهش نرخ سود این تسهیلات شدیم تا این تعاونی ها بتوانند در این شرایط اقتصادی از این تسهیلات بهره مند شوند.

وی اظهار داشت: در جهت حمایت از زنان بد سرپرست و بی سرپرست و دختران، طرح توانمندسازی اقتصادی زنان مطرح شد که در این خصوص  ۳۳ نفر برای دریافت تسهیلات ۳۰ میلیون ریالی به بانک های رفاه و توسعه تعاون معرفی شدند.

وی از معرفی زنان به بانک مهر ایران برای دریافت تسهیلات ۱۰ تا ۵۰ میلیون ریالی خبر داد و گفت:   زنان بد سرپرست و بی سرپرست به دستگاه های حمایتی مثل کمیته امداد و بهزیستی جهت دریافت تسهیلات در راستای ایجاد اشتغال معرفی  شدند.

صداقت به پیگیری جهت ایجاد بازارچه صنایع دستی بمنظور عرضه وفروش صنایع  دستی و تولیدات کارآفرینان استان اشاره کرد و افزود:  با پیگیری های مدیرکل میراث استان هفته آینده بازارچه موقت صنایع دستی در استان افتتاح می شود.

وی تاکید کرد: باتوجه به ظرفیت ها و قابلیت های استان نیازمند ایجادیک بازارچه دائمی در استان هستیم که با پیگیری های انجام شده و همکاری شهرداری شهر یاسوج زمینی برای این منظور در اختیار میراث فرهنگی قرار گرفته ولی برای اجرای طرح نیازمند تامین اعتبار هستیم.

معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور همچنین در این ویدئو کنفرانس از اقدامات صورت گرفته در راستای ایجاد اشتغال بانوان در استان کهگیلویه و بویراحمد قدردانی کرد.

گفتنی است در این آئین از فرشته محرابی  تولید کننده گل رز  به عنوان کارآفرین برتر منتخب مردمی در دور چهارم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امور بانوان استانداری صنایع دستی تعاونی ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۸۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مازندران گفت: با معرفی ۳۰۰ هنرمند صنایع‌دستی جهت بیمه سازمان تأمین اجتماعی به وزارت، ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی و هنرهای سنتی واجد شرایط در این استان بودند و بیمه شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین ایزدی، امروز_سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تعداد ۳۰۰ هنرمند صنایع‌دستی جهت بیمه سازمان تأمین اجتماعی به وزارت معرفی شدند، اظهار کرد: از این تعداد ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی و هنرهای سنتی واجد شرایط در این استان بودند و بیمه شدند.

وی افزود: این هنرمندان با داشتن مجوز تولید از این اداره‌کل و گواهی مهارت سازمان فنی‌وحرفه‌ای، توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی مازندران به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه هنرمندان تقاضای خود را از طریق شهرستان محل فعالیت خود از سال‌های قبل به رئیس شهرستان مربوطه ارائه و در نوبت بیمه بوده‌اند، گفت: فعالیت مستمر این هنرمندان یکی از شروط مهم برای بیمه محسوب می‌شود که برای رئیس شهرستان مذکور مربوطه و این اداره‌کل محرز شده است.

ایزدی با تاکید بر اینکه هنرمندان تحت پوشش در رشته‌های سفال، سرامیک، چرم، گلیم، هنرهای چوب فعالیت دارند، اظهار داشت: حداقل ۱۷۴ اشتغال در این بخش ایجاد کرده‌اند و سوابق خدمتی درخشانی را در رزومه خود دارند.

وی خاطرنشان کرد: معاونت صنایع‌دستی اداره‌کل در تلاش هستند تا در دوره‌های آینده، تعداد بیشتری از هنرمندان واجدان شرایط استان از خدمات بیمه‌ای هنرمندان بهره‌مند شوند.

کد خبر 751481

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان به پروژه‌های گردشگری
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار
  • کشت الیاف «وش و کنف»؛ اقتصاد سبز در مازندران
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌